Julebelysning 2019

Jul i Haderslev

Erhvervslivets frivillige bidrag er det økonomiske fundamentet for at skabe en hyggelig julestemning i december måned i byen til glæde for børn, voksne, kunder, gæster, medarbejdere – ja alle, der aflægger besøg i vores by i løbet af julemåneden.

Vi håber derfor, at rigtig mange vil bidrage til en rigtig hyggelig julemåned og derfor går vi allerede nu i gang med at sikre det økonomiske grundlag, så julehyggen igen kan ses og mærkes i byen, når vi tager hul på julemåneden.

Haderslev Butikker uddeler klistermærke til alle bidragydere med teksten: ”Jul i Haderslev 2019”, og alle som bakker op om julebelysningen kommer med i annoncen ”Vi har støttet julebelysningen i Haderslev”.

Det frivillige bidrag til julebelysningen 980 kr. + moms i alt 1.225 kr. bedes venligst indbetalt til konto: 7932 1072997 inden den 4. december 2019 for at bestyrelsen kan få overblik over den økonomiske ramme, der er til rådighed.

Faktura på bidrag til julebelysning kan fås ved at sende en mail herom til Haderslev Butikkers bogholder Vagn Meck – meck@live.dk