Vil du give en gave, der aldrig skal byttes, og som samtidig støtter det lokale handelsliv? Så køb et gavekort til shopping og oplevelser i Haderslev kommune. Dette er den perfekte gaveidé, da modtageren kan bruge det i næsten 100 forskellige butikker i Haderslev, Vojens og Gram.

Gavekortet er nemt at bruge og fungerer ligesom et almindeligt betalingskort, da det benyttes via butikkens dankortterminal. Gavekortet er gyldigt i 3 år.
Der opkræves et gebyr på 10,- pr. gavekort.

Det fælles gavekort i Haderslev kommune kan købes her:

Haderslev:

  • Meny, Gåskærgade 38-44
  • Kulturhuset Bispen, Bispebroen 3
  • Føtex, Bredgade 12
  • SuperBrugsen, Jomfrustien 40-44

Vojens:

  • Kvickly, Rådhuscentret 11

Gram:

  • El-salg, Kongevej 8

 

Gavekortbevis

Ønsker du at købe et gavekort online, er det muligt at købe et gavekortbevis som modtages med det samme via enten mail eller sms. Gavekortbeviset kan herefter ombyttes til et fysisk gavekort hos en af de mange udstedere/salgssteder.

Gavekortbeviset udstedes og administreres af SparXpres, der er en del af pengeinstituttet Spar Nord. Der opkræves et gebyr på 10,- pr. gavekortbevis.

Gavekortbeviset kan bestilles her.

 

Virksomhedsbestilling

Ønsker du at bestille et større antal gavekort til en virksomhed eller lignende, kan disse bestilles direkte hos Haderslev Butikker. Skriv til os på gavekort@her.dk eller ring 30315827.
Der opkræves et gebyr på 10,- pr. gavekort.

 

Kontakt

Gavekort support eller ombytning af defekte kort kontakt gavekort@her.dk

Gebyr ved køb af gavekort på salgsted: 10.- kr.
Gebyr ved køb af gavekortbevis: 10.- kr.